1 de 10
Eleccions municipals 2023

Salvador Illa dialogarà amb l'alcaldable del PSC, Anjo Valentí, aquest divendres a Manresa

A l'acte hi assistiran els principals càrrecs institucionals i del partit a la Catalunya Central, el darrer portaveu, Felip González, i els tres alcaldes socialistes que ha tingut la ciutat, Cornet, Valls i Camprubí

Salvador Illa serà aquest divendres a Manresa | Europa Press
per Redacció, 9 de febrer de 2023 a les 11:46 |
Aquest divendres a les 7 de la tarda a l'Auditori de la Plana de l'Om, l'alcaldable del PSC a l'Ajuntament de Manresa, Anjo Valentí, mantindrà un diàleg amb Salvador Illa, primer secretari del PSC, sobre municipalisme, la ciutat, i el país.

Serà un acte obert a tothom, i en què hi assistiran el darrer cap de files socialista, Felip González, el diputat al Parlament i primer secretari del PSC al Bages, Berguedà, i Solsonès, Cristòfol Gimeno, i els actuals alcaldes i alcaldesses socialistes de les comarques centrals així com la resta de candidats i candidates del PSC per a les properes eleccions municipals.


També hi participaran el president del grup municipal dels socialistes a Manresa, Joaquim García, les regidores, Mercè Cardona i Mariana Romero. Entre tots ells també assistiran a l'acte els tres alcaldes socialistes que ha tingut la ciutat, Joan Cornet, Jordi Valls i Josep Camprubí.

 

Participació