La CUP de Santpedor presentarà la candidatura a les municipals en un acte diumenge

Donarà a conèixer els noms dels primers candidats a la llista, farà balanç d'aquest mandat i explicarà els motius pels que es torna a presentar

Membres de la CUP Santpedor durant la recent campanya contra les barereres arquitectòniques
Membres de la CUP Santpedor durant la recent campanya contra les barereres arquitectòniques | CUP
Redacció
09 de febrer del 2023
Actualitzat a les 11:21h
El proper dissabte 12 de febrer a les 12 del migdia, la CUP de Santpedor celebrarà un acte a la placeta del Born per tal de donar a conèixer la candidatura a les eleccions municipals de maig. En aquest acte la formació farà balanç d'aquest mandat i presentarà els candidats que encapçalaran la llista a les properes eleccions.

Durant l'esdeveniment, la CUP també exposarà els principals motius pels quals torna a participar als comicis. La presentació serà oberta a tot al poble i finalitzarà amb vermut i actuació musical del cantautor santpedorenc Agustí Justicia.

La CUP de Santpedor es va presentar per primer cop a les passades eleccions municipals del 2019. Amb 648 vots, la formació va entrar al consistori amb dos regidors dels tretze que en formen part. Durant aquest mandat, la CUP ha estat a l'oposició de Santpedor des d'on ha presentat nombroses propostes.

Entre altres qüestions, la formació posa en valor que ha lluitat per tal de municipalitzar serveis, fer front a l'emergència climàtica o impulsar polítiques d'habitatge.