Sant Fruitós acollirà diumenge la novena edició de la Cursa dels Llebrers

Tindrà un recorregut de muntanya de 7,17 quilòmetres i 328 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada al parc del Bosquet

La Cursa dels Llebrers tornarà diumenge a Sant Fruitós de Bages
La Cursa dels Llebrers tornarà diumenge a Sant Fruitós de Bages | Galgos112
Redacció
09 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:33h
Sant Fruitós acollirà aquest diumenge la novena edició de la Cursa dels Llebrers a favor de l'Associació Protectora de Llebrers Galgos112. La cursa tindrà un recorregut de muntanya de 7,17 quilòmetres i 328 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada al parc del Bosquet de Sant Fruitós de Bages, amb la participació limitada a 300 persones. La Cursa dels Llebrers consta de dues modalitats: corrent a la canicròs, que estarà cronometrada, o caminant acompanyats de tot tipus de gossos. A la caminada també s'hi pot participar sense gos.

L’inici de la canicrós i la caminada serà a les 9 del matí. Tot seguit, hi haurà esmorzar de botifarra amb pa de pagès o entrepà vegà per a tots els corredors i caminants. També hi haurà obsequis, premis per als guanyadors de la canicròs i sortejos entre tots els participants.

Les inscripcions es poden realitzar a través del web de l'esdeveniment, tots els diners recaptats aniran íntegrament a Galgos112 per a poder seguir rescatant gossos llebrers i podencs. Les inscripcions estaven a punt d'esgotar-se a primers de setmana.

Durant la jornada, s'hi podran trobar diversos estands relacionats amb el món del gos que portaran a terme diverses activitats. També hi haurà l’estand Galgos112 amb els seus productes per a gossos. Al ser un esdeveniment solidari, també es farà recollida de pinso, medicaments i accessoris per a gats i gossos en benefici de Galgos112, Seproan Sallent i Niu de Petjades.

La Cursa dels Llebrers està organitzada per Galgos112 i Niu de Petjades amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. També hi han col·laborat una seixantena d’empreses cedint-nos els seus productes o col·laborant econòmicament.