Marc Aloy fa trobades de proximitat per parlar amb els veïns de Manresa

La iniciativa "Fes un cafè amb l'alcalde" va arrencar la tardor passada i ja s'han mantingut una dotzena de trobades amb entitats i col·lectius molt diversos

Trobada de proximitat de Marc Aloy amb veïns de Manresa
Trobada de proximitat de Marc Aloy amb veïns de Manresa | ERC
Redacció
08 de febrer del 2023
Actualitzat el 09 de febrer a les 15:55h
L'alcalde de Manresa, Marc Aloy, juntament amb altres membres del grup municipal d'ERC a Manresa, fa trobades de proximitat amb entitats, col·lectius i ciutadania en general amb l'objectiu de retre comptes de l'acció del govern municipal, copsar les inquietuds i les propostes dels veïns, explicar projectes i compartir punts de vista sobre la ciutat de Manresa i els seus reptes de futur.

Les trobades van iniciar-se la tardor passada i en els propers mesos s'intensificaran per tal de poder tenir en compte les opinions de la ciutadania a l'hora de definir el programa d'ERC per a les eleccions municipals del proper mes de maig.

La iniciativa s'anomena Fes un cafè amb l'alcalde i està oberta a tothom. Només cal demanar-ho enviant un correu electrònic a l'adreça [email protected]. Es pot fer tant a títol individual com en nom d'una entitat o col·lectiu de la ciutat.

Fins ara, s'han portat a terme una dotzena de trobades amb col·lectius molt diversos que han pogut parlar de tu a tu amb l'alcalde de la ciutat i traslladar-li les seves preocupacions, problemàtiques i propostes.