1 de 10
Addiccions

La sala Cal Balaguer del Porxo de Súria acull l'exposició interactiva «Controles?»

La mostra itinerant de la Diputació alerta sobre els riscos de les drogues i fa prevenció del seu consum

Alumnes de l'Institut Mig-Món de Súria a l'exposició «Controles?» de la Diputació | AjSú
per Redacció, 7 de febrer de 2023 a les 20:59 |
La sala Cal Balaguer del Porxo de Súria acull des d'aquest dimarts 7 de febrer l'exposició interactiva Controles?, una mostra itinerant de la Diputació de Barcelona sobre els riscos de les drogues i la prevenció del seu consum. L'exposició s'adreça especialment a adolescents, joves, famílies, professionals del món juvenil i altres persones interessades.

L'exposició Controles? consta de diferents plafons amb informació i propostes interactives sobre les addiccions i les conductes de risc associades amb el consum de drogues i l'ús excessiu de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). La mostra es pot visitar de dilluns a divendres fins al dijous 16 de febrer, de 9.30 a 17.00 h (visites concertades) i de 17.00 a 19.00 h (entrada lliure).


Les visites concertades s'han iniciat aquest primer dia d'obertura amb la participació d'alumnes de l'Institut Mig-Món en diferents dinàmiques conduïdes per personal expert. És previst que tots els grups de l'Institut passin per l'exposició i participin en aquestes dinàmiques. Posteriorment es faran altres activitats complementàries a l'aula.

La presència de l'exposició Controles? a Súria és una iniciativa de les àrees municipals de Joventut i Sanitat, dins de les actuacions transversals que es porten a terme per a la prevenció d'addiccions i conductes de risc, amb la col·laboració de l'Institut Mig-Món.


Aquesta és la segona vegada que l'exposició Controles? passa per Súria, després de la seva presència al Casal de Joves a començaments de l'any 2016.

 

Participació