Desallotgen un bloc de Navarcles per un incendi que ha cremat una cuina

A l'extinció del foc hi han participat quatre dotacions dels Bombers i efectius de la Guàrdia Municipal i de Protecció Civil

Les flames sortint per la part de l'edifici incendiat
Les flames sortint per la part de l'edifici incendiat | Cedida
07 de febrer del 2023
Actualitzat el 09 de febrer a les 15:53h
Els veïns d'un bloc de tres pisos al carrer Manresa de Navarcles han hagut de ser desallotjats preventivament pels Bombers a causa d'un incendi que s'ha declarat aquest dimarts a la tarda a la cuina d'un pis de la segona planta.

L'avís ha arribar a Emergències poc abans de 3/4 de 5 de la tarda. En un edifici de tres pisos del carrer Manresa de Navarcles sortia foc per la part de darrere de la segona planta. Els Bombers han desplaçat tres dotacions al lloc de l'incendi, on també hi han arribat efectius de la Guàrdia Municipal de Navarcles i de Protecció Civil.

Davant la força de les flames s'han fet desallotjar tots els veïns de l'edifici. Quan els bombers han arribat al lloc del foc, han comprovat que s'havia declarat i afectava, sobretot, la cuina del pis. Després d'una primera intervenció s'ha pogut declarar l'incendi controlat i posteriorment extingit, sense que cap persona no hagi resultat ferida.

Apagades les flames, dues dotacions dels Bombers s'han quedat a l'edifici per ventilar-lo adequadament.