Canal Taronja rep dues nominacions als Premis Zapping

Pel programa "Bo, Sa, d'Aquí", i per "Quina vellesa", de la canal associat TV Sabadell-Vallès

El programa «Bo, Sa, d'Aquí», de Canal Taronja, nominat als Zapping
El programa «Bo, Sa, d'Aquí», de Canal Taronja, nominat als Zapping | Canal Taronja
Redacció
07 de febrer del 2023
Actualitzat a les 18:56h
Canal Taronja de Televisió ha obtingut dues nominacions en la 28a edició dels Premis Zapping a l'audiovisual de qualitat, que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya.

El programa Bo, Sa, d'Aquí, de Canal Taronja, i el programa Quina vellesa, del canal associat TV Sabadell-Vallès, són dos dels tres nominats en la categoria de Millor programa de Televisió local.

La selecció d'aquests premis compta amb un funcionament diferent de les altres categories. En aquest cas, cada cadena local d'àmbit català pot enviar a concurs fins a un màxim de tres produccions diferents, les quals són directament valorades per un jurat especialitzat i per la junta directiva de l'Associació, que decideix els finalistes.

El programa Bo, Sa, d'Aquí busca premiar a les escoles que aposten per l'alimentació sostenible, de temporada i proximitat al seu menjador. I ho fa de la mà d'artistes reconeguts del panorama musical, com Miki Núñez, Lildami o el Triquell, entre altres, que conversen amb els infants, canten, juguen i sorprenen els nens i nenes. A través del programa Bo, sa, d'aquí es vol incidir en la importància d'educar, també en alimentació sostenible i de quilòmetre zero, a les generacions del demà. El programa està presentat per Gemma Alemán i Brigitte Barea i dirigit per Pilar Goñi.

A Quina vellesa, avis i àvies reflexionen sobre diversos temes, sempre amb un to amè i divertit. És un programa dirigit pel bagenc Miquel Rial Solé i presentat per Elisabet Carnicé. Tot plegat, amanit amb les anècdotes dels protagonistes, consells de vida i les seves opinions sobre temes quotidians. En cada programa es tracta un tema específic sobre el qual giren les converses i reflexions dels seus protagonistes: l'edat, la vida amorosa, els diners, la família, les creences, la igualtat, la bellesa, el treball, el temps lliure, els estudis, les noves tecnologies i les celebracions.

Els Premis Zapping són un reconeixement al millor oci audiovisual de qualitat del 2022. A diferència d'altres guardons, els Zapping premien la qualitat, i no l'audiència, i són les persones consumidores i usuàries qui escullen els finalistes de cada categoria.

Així mateix, un jurat especialitzat, regit per la presidenta de l'Associació, Anna Plans, decideix amb el seu vot els guanyadors.