El Mag Lari tornarà al Kursaal dimecres en doble funció i amb les entrades exhaurides

La primera funció s'inclou dins de les funcions del cicle de majors de 65 anys que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa"

El Mag Lari actuarà al Kursaal aquest dimecres en doble funció
El Mag Lari actuarà al Kursaal aquest dimecres en doble funció | Promocional
Redacció
06 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:03h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest dimecres, 8 de febrer a les 6 de la tarda, la primera sessió de l'espectacle Una nit amb el Mag Lari, que servirà iniciar el cicle de Gent Gran d'aquesta temporada i que compta amb el suport d'obra social de "la Caixa". A 2/4 de 9 del vespre se'n farà una segona funció. Totes dues funcions tenen les entrades exhaurides.

Després de més de 25 anys fent funcions per tot arreu, el Mag Lari s'ha adonat que la seva vida "és una gira constant i, en el fons, el que més m'agrada és estar sobre els escenaris, com més diversos millor, coneixent gent i llocs diferents, fent el que sé fer més bé: il·lusionar i fer riure el públic. I aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres".

L'espectacle serà una nit amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, amb l'humor de sempre i, sobretot, amb la il·lusió de sempre.