Castellbell i el Vilar presenta els detalls del pas del Sol per la Roca Foradada de Montserrat

La sala de l'Arc de Mas del Puig s'omple per seguir la xerrada del divulgador i muntanyenc Robert Corell

El muntanyenc Robert Corell ha presentat el fenomen Flor de Sol
El muntanyenc Robert Corell ha presentat el fenomen Flor de Sol | AjCbiV
Redacció
06 de febrer del 2023
Actualitzat a les 12:51h
La sala de l'Arc de Mas del Puig s'ha omplert aquest cap de setmana per seguir la presentació del fenomen natural Flor de Sol, que aquest any es podrà veure els dies 17 i 18 de febrer des de Castellbell i el Vilar.

Una xerrada del divulgador i muntanyenc Robert Corell ha servit per presentar els detalls de la posta de sol que destaca per la seva excepcionalitat i que cada any genera més interès. En el marc de la presentació, Corell ha explicat curiositats i llegendes de la muntanya de Montserrat i la seva relació amb la Roca Foradada.

L'observació, el 17 i 18 de febrer
L'observació de la posta de sol a través la Roca Foradada de Montserrat des del nucli del Vilar es podrà seguir divendres i dissabte de la setmana vinent. A partir de les 5 de la tarda, totes les persones aficionades a la fotografia, al muntanyisme i a l'astronomia tindran l'oportunitat de gaudir d'aquest espectacle de la natura.

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar amplia l'oferta d'actes complementaris amb un tast de productes locals, degustació de vi i servei de restauració. El grup Solaris acompanyarà el moment de la posta de sol amb la seva música particular a través del paisatge sonor.   

Concurs de fotografia
L'Ajuntament ha convocat una nova edició del concurs de fotografia per captar els instants en què el sol es pon i desapareix lentament a través de la Roca Foradada i permet gaudir de la posta de sol des d'una perspectiva diferent. El concurs de fotografia, que incentiva que el públic capti les millors imatges del moment exacte de la posta de sol, premiarà les tres millors fotos amb 100, 75 i 50 euros, respectivament.

Els detalls del concurs es poden consultar a la pàgina web de l'Ajuntament.