El Covisa Manresa elimina el FS Linyola en la seva estrena a la Copa Catalunya (0-4)

La propera eliminatòria dels manresans a la competició serà al pavelló Salvador Boada davant el Futbol Sala Olesa

El Covisa Manresa s'ha classificat per a la quarta eliminatòria de la Copa Catalunya | MFS
06 de febrer del 2023
Actualitzat a les 14:33h
El Covisa Manresa ha resolt aquest diumenge amb victòria, 0-4, a la pista del FS Linyola la seva estrena a la Copa Catalunya de futbol sala, a la quan ha entrat en la tercera eliminatòria.

Els manresans s'han imposat a terres de Ponent en un partit molt equilibrat en què tots dos conjunts han ofert un gran espectacle al nombrós public que s'ha aplegat al pavelló linyolenc.

Ja només començar, Manu ha avançat els bagencs per donar una certa tranquil·litat en una pista molt complicada per les seves característiques. En el transcurs de la primera part tots dos conjunts han jugat de tu a tu, però les ocasions locals han estat sempre interceptades magistralment per Sergio Arriero.

A la represa, Noguera ha ampliat les diferències al marcador. Amb el 0-2, el Linyola ha optat pel sistema de porter-jugador, però han xocat amb un porter visitant molt efectiu.

A deu minuts per al final els manresans han ampliat la diferència amb un tercer gol, obra d'Aaron. Decidit el partit, l'últim i quart gol visitant ha estat de Riba a porta buida després d'una pèrdua en joc de cinc dels lleidatans.

La propera eliminatòria del Covisa Manresa a la Copa Catalunya serà al pavelló Salvador Boada davant el Futbol Sala Olesa, equip que va eliminar el CFS Esparreguera als llançaments de penal després de l'empat a un del final del partit.

- FS Linyola: Joel, Arnau, Raul, Joan Marc i Cristian; Vendrell, Reventós, Len, Sergi, Boldó, Jorge i Andreu
- Covisa Manresa: Arriero, Xavi Cols, Santa, Manu i Riba; Noguera, Pere Aran, Lavado, Iker, Ambros, Aaron i Cella
- Àrbitre: Calvo Mingot
- Gols: 0-1 Manu 4, 0-2 Noguera 31, 0-3 Aaron 35, 0-4 Riba 40