El PP de Manresa proposa obrir una oficina municipal «anti-okupacions»

Josep Lluís Javaloyes es presentarà com a candidat dels populars a la ciutat amb un acte a l'antic hotel Pere III el proper dijous

L'alcaldable del PP a Manresa, Josep Lluís Javaloyes
L'alcaldable del PP a Manresa, Josep Lluís Javaloyes | Arxiu particular
Redacció
06 de febrer del 2023
Actualitzat a les 12:19h
L'alcaldable del PP a Manresa, Josep Lluís Javaloyes, presentarà la seva candidatura dijous en un acte que tindrà lloc en un reservat del restaurant Yutaka, a l'antic hotel Pere III, a partir de les 7 del vespre.

Entre els temes que presentarà durant l'acte és la proposta d'obrir una oficina municipal anti-okupacions, per ajudar a propietaris i veïns afectats, la rebaixa de la taxa d'escombraries a les persones que visquin soles i de l'impost de circulació dels vehicles que facin servir els autònoms per repartir o transportar mercaderia. 

El candidat de la formació espanyolista també proposarà un servei gratuït de podologia i perruqueria a domicili per a les persones grans amb mobilitat reduïda.

Durant l'acte, Javaloyes es posarà a disposició de tothom qui vulgui fer-li arribar les seves inquietuds i idees per millorar el municipi, que avaluarà sota els criteris ideològics del partit per incorporar-les al programa.