El Grup Via CB Artés perd a Terrassa en un final de partit poc encertat (63-58)

Dos parcials de 9-0 dels egarencs a l'últim quart decideixen el partit

El CB Artés ha sortit derrotat de Terrassa
El CB Artés ha sortit derrotat de Terrassa | Hasmukh Kerai
05 de febrer del 2023
Actualitzat a les 22:23h
El Grup Via CB Artés ha perdut aquest diumenge a la pista del CN Terrassa en un partit que ha arribat a l'últim quart amb el resultat obert, però en què les darreres decisions dels jugadors bagencs no han estat encertades i han permès als locals endur-se el partit.

El CB Artés ha començat el partit molt fluix i fins al tercer quart no ha pogut doblegar el joc físic dels egarencs. El primer quart han aguantat fins al 16-16 amb el que s'ha tancat el parcial, però el segon quart s'ha vist superat, també, en el marcador, 34-29.

Al tercer quart ha semblat que els artesencs feien valer la seva teòrica superioritat i han arribat a posar-se 9 punts o sobre, 36-45 al minut 6, per arribar al període final amb un lleuger avantatge, 45-50.

Després d'un tir de dos i un tir lliure anotats per als visitants, els del club de natació han fet un parcial de 9-0 per posar-se per davant, 54-53 al minut 4. Els del Bages han respost fins al 54-58 a falta de 4 minuts. Però ja no han encistellat res més, i amb un nou parcial de 9-0, els de Terrassa s'han endut la victòria.