La Pirinaica perd clarament al camp del FC Martinenc (4-1)

Els de la Mion no troben el seu lloc en un camp del Guinardó en molt mal estat

Imatge d'arxiu d'un partit de la Pirinaica, que aquest diumenge no ha estat encertada | Hasmukh Kerai
05 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:27h
La FC Pirinaica ha perdut sense pal·liatius, 4-1, aquest diumenge al migdia a un camp CEM Guinardó en molt mal estat, contra el FC Martinenc que, després d'avançar-se en el marcador a la primera part, ha sentenciat a la segona. Els de la Mion han marcat el gol de l'honor al darrer minut de joc.

Els manresans s'han trobat un Martinenc diferent al que van guanyar a l'arrencada de lliga a casa. Els barcelonins han tingut la pilota i han tingut controlat el partit. Al minut 28, Jan López marcava el primer gol del partit i el primer del seu compte particular després de resoldre una jugada embolicada dins l'àrea.

Ja a la segona part, al minut 65, Daniel Suárez ampliava diferències amb una acció a pilota aturada. Sense que la Pirinaica veiés per on li queien, tres minuts després hi tornava Jan López per sentenciar definitivament el partit.

Amb tot decidit, Oriol Puigbò feia el quart per als locals al minut 85, i poc abans d'acabar, al 89, David Duque marcava pels manresans per deixar el 4-1 definitiu en el marcador.

La Pirinaica es manté en l'onzena posició del grup 2 de Primera Catalana, a 7 punts de les posicions de descens. Diumenge que ve rebrà el CE Atlètic Lleida al Camp Municipal de la Mion - Puigberenguer.