L'Egiba completa una gran segona jornada de la Lliga Iberdrola i ja és matemàticament finalista

L'equip ha quedat segon a Guadalajara, però individualment ha guanyat a tots els aparells

L'Egiba ha presentat un equip molt jove a la segona jornada de la Lliga Iberdrola
L'Egiba ha presentat un equip molt jove a la segona jornada de la Lliga Iberdrola | Egiba
05 de febrer del 2023
Actualitzat a les 10:32h
Amb Lorena Medina que tornava a la competició després de la lesió que va patir al Mundial, i amb un equip jove degut a baixes importants per lesions i grips, l'Egiba ha completat aquest dissabte a Gualadalajara una molt destacable actuació a la segona jornada de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística per a clubs, i s'ha assegurat matemàticament la presència a la gran final que, a falta de confirmació oficial, es disputarà a Gironella, feu de Lorena Medina i de Laia i Carla Font.

L'Egiba ha finalitzat la jornada segon, darrere del Club de GA Pozuelo, que ha tingut una actuació més coral. Tot i així, a nivell individual, les gimnastes del club manresà han fet un excel·lent campionat, sobretot Tisha Volleman, que s'ha imposat a salt, paral·leles i terra, i no ha obtingut una millor puntuació general perquè no ha pres part en el concurs de barra. La barra, precisament, ha estat guanyada per la reapareguda Lorena Medina, que només ha disputat aquest aparell. A la individual general, Laia Font ha estat segona, amb una competició molt regular.

Amb aquesta nova classificació per a la final a quatre de la Lliga Iberdrola, el club manresà consolida la seva preeminència a l'elit de la gimnàstica artística estatal, fins i tot abans de disputar-se la tercera i última jornada.