El Covisa Manresa mereix més premi contra un potent Ibiza Gasifred (3-5)

Els blanc-i-vermells han dominat el joc en bona part de partit, però sense encert de cara a porteria, i els àrbitres tampoc no han estat massa encertats

El Covisa Manresa no ha estat encertat de cara a porteria
El Covisa Manresa no ha estat encertat de cara a porteria | Hasmukh Kerai
05 de febrer del 2023
Actualitzat a les 0:52h
L'Ibiza Gasifred continua amb la seva bona ratxa com a visitant i ha demostrat al Pujolet les seves opcions de jugar el play off després d'imposar-se al Covisa Manresa 3-5. El conjunt balear ha tingut una gran sortida amb uns deu primers minuts molt bons. Tant és així que s'han avançat amb dos gols. La resposta manresana ha arribat amb una gran acció. Diagonal llarga de Lavado sobre Santa que envía l'esfèrica a l'escaire de l'internacional serbi Karpiak.

Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. Abans però, una acció conflictiva no ha estat xiulada per la parella arbitral com a penal sobre Aaron. A més, amb els balears amb cinc faltes acomulatives, Lavado ha enviat un doble penal al pal del portal visitant. Després, dues accions en falta, la segona molt clara, no han estat xiulades pel àrbitres del partit i aquest fet ha castigat l'equip del Pujolet.

A la segona part, els de Borja Burgos han mantingut el bon joc realitzat a la segona fase del primer temps. Als sis minuts, en una acció de contracop, els eivissencs han fet el tercer quan els manresans estaven gaudint de les ocasions més clares de gol

En una bona pressió, Manu ha fet el segon dels de casa i tornava a deixar el partit altre cop ben obert amb només un gol de diferència. El gol de l'empat podia arribar d'un moment a l'altre i només ho ha evitat el porter visitant i el poc encert ofensiu dels blanc-i-vermells.

En comptes d'això, el porter serbi en posició avançada ha fet una passada a Cecilia que ha fet el quart. L'equip manresà no ha abaixat els braços i un xut de Manu ha topat amb un jugador visitant que a propia porta ha transformat el tercer gol local.

Amb constants ocasions dels manresans i en plena atmósfera de remuntada, una acció personal de Charly ha decidit el partit amb el cinquè i definitiu gol. Joc de porter jugador per part local en els últims instants sense conseqüències en el resultat.

El proper cap de setmana, jornada sense competició amb motiu de la Copa d'Espanya que es celebra a Granada amb els vuit millors equips de Primera Divisió.