El CB Navàs Viscola té opcions fins a l'últim quart a Granollers (73-60)

Els bagencs han anat a remolc tot el partit, però han arribat a posar-se a només un punt en els moments decisius

El CB Navàs no ha pogut guanyar a Granollers
El CB Navàs no ha pogut guanyar a Granollers | Anna Riera / CB Navàs
04 de febrer del 2023
Actualitzat el 05 de febrer a les 22:27h
El CB Navàs Viscola ha perdut a Granollers un partit contra un rival directe, 73-60, i veu, per primera vegada aquesta lliga, com el seu balanç de victòries i derrotes s'iguala i passa a engroixir la part central de la classificació. El baix percentatge d'encert en els tirs ha fet molt difícil que els manresans donessin rèplica a les cistelles locals, tot i que al darrer quart han tingut les seves opcions.

El CB Navàs Víscola saltava a pista amb bones sensacions i posava un 3-7 en el marcador abans de completar-se els 3 primers minuts de joc. Aquest, però, seria el seu únic avantatge en tot el partit. Dos triples seguits de Murciano capgiraven el marcador per posar-lo 9-7, i a partir d'aquí els vallesans ja no deixarien que els bagencs els passessin.

Així, el primer quart es tancava amb 15-10 al marcador. A l'inici del segon quart, els visitants aconseguien posar-se a 3 punts, 17-14 al minut 2, però els granollerins responien posant el 23-14, i malgrat els esforços navassencs per acostar-se, la diferència a la mitja part ja era de 10 punts, 32-22.

Al tercer quart, el CB Granollers Pisos.com ha aconseguit arribar als 15 punts de diferència en dues ocasions, però els bagencs han pogut mantenir la compostura per encarar a l'últim quart amb opcions, 55-45.

Unes opcions que semblaven confirmar-se quan el CB Navàs ha fet un parcial de 2-11 d'arrencada, per posar el 57-56 al marcador a falta de poc més de 4 minuts. L'estira i arronsa s'ha mantingut en aquests minuts. A falta d'un minut i mig, un triple d'Auro posava el 64-57. El triple era respost amb un altre triple, de Montagut, per tornar-se a acostar, 64-60. Les faltes personals de l'últim minut, però, han permès als locals fer la diferència insalvable, i un triple de Castro a la darrera jugada ha deixat el 73-60 definitiu en el marcador.

Per part navassenca, Ibáñez ha estat el jugador més valuós amb 14 punts i 12 rebots, seguit de Planell amb 8 punts i 9 rebots. Sims ha fet 16 punts, i Yuste, 13. A la propera jornada, El CB Navàs rebrà el CN Helios, dissabte a 2/4 de 8 del vespre.