Una trentena de joves autoorganitzats graven un videoclip a la Baixada dels Drets

El rodatge, que incloïa bengales, ha sorprès alguns veïns que han avisat la policia, que en veure la situació no ha actuat

Ali White, al centre de vermell, amb els joves que han participat en el rodatge
Ali White, al centre de vermell, amb els joves que han participat en el rodatge | Pere Fontanals
04 de febrer del 2023
Actualitzat el 05 de febrer a les 18:26h
Ali Withe, un jove raper de l'escena underground manresana, ha sorprès veïns i vianants de la zona alta de la Baixada dels Drets, a les escales del bar Larache, amb el rodatge d'un videoclip que ha comptat amb la participació d'una trentena de joves més que l'han acompanyat amb bengales i ritme.

En una posta en escena totalment autoorganitzada, els joves han rapejat mentre eren gravats amb càmeres des de diferents angles per composar un videoclip amb què assaltar les xarxes socials.

L'ambient que es respirava no ha evitat, però, els prejudicis d'algú, que davant d'una trentena llarga de joves racialitzats, amb rialles, gossos i bengales, ha decidit trucar a la policia. Mossos d'Esquadra i Policia Local de Manresa ha arribat a la plaça Sant Ignasi, però quan els agents han comprovat que en la reunió regnava un bon ambient musical, no han actuat i han deixat que el músic i els acompanyants acabessin amb el rodatge.