El CN Manresa guanya a Olot i s'assegura virtualment el primer lloc (9-11)

Els manresans han dominat el marcador durant tot el partit

El CN Manresa continua sumant els partits per victòries
El CN Manresa continua sumant els partits per victòries | Simón Noguera
04 de febrer del 2023
Actualitzat a les 22:07h
El CN Manresa ha aconseguit aquest dissabte una important victòria a la piscina del CN Olot, el segon classificat, que té la doble virtut d'aconseguir una diferència gairebé definitiva de punts al capdavant de la classificació i la de continuar convertint cada partit en triomf.

Fernàndez inaugurava el marcador, posant per davant als bagencs, per empatar els garrotxins de pena màxima. Les defenses es mostraven fermes i malgrat disposar de tres superioritats cada equip, cap d'elles va convertir-se en gol.

Al segon quart els davanters van afinar la punteria i tancaven un parcial de 3-5 per als manresans. Noguera, de pena màxima, tornava a posar per davant als de Torilo, que, després de l'empat a dos dels olotins, s'escapaven fins a 2-5, amb anotacions de Mayol, Estany i Pelegrín. Els amfitrions reduïen a 3-5, i a 4-6, després del gol de Fernàndez.

Després del canvi de camp, va ser un fer la goma constant, amb els manresans sempre per davant, per escapar, de nou, de tres gols fins al 6-9, amb que s'entraria al darrer període. Els gols del CN Manresa en aquest quart van ser anotats per Fernàndez, Puerta i Mayol.

Tot s'encarava favorablement als interessos dels del Cor de Catalunya. El 6-10 de Rey, encara ho posava més difícil per als locals, que no defalliren ni quan Fernàndez anotava el 7-11, per apurar fins al 9-11 definitiu.