L'alcaldable de Junts per Sant Vicenç comença a fer reunions sectorials amb les entitats del municipi

Dani Mauriz ja ha organitzat la primera, amb catorze entitats esportives

Trobada del candidat de Junts a Sant Vicenç amb entitats esportives del municipi
Trobada del candidat de Junts a Sant Vicenç amb entitats esportives del municipi | Junts
Redacció
04 de febrer del 2023
Actualitzat a les 9:12h
Junts per Sant Vicenç de Castellet continua recollint opinions i propostes de tota la ciutadania i teixit associatiu per poder configurar un programa electoral que doni resposta a les preocupacions de les persones. Aquesta setmana ha iniciat les reunions sectorials per copsar les necessitats d'entitats i col·lectius de diferents àmbits. La primera ha estat d'àmbit esportiu i hi han assistit una vintena de persones que representen catorze entitats esportives del municipi.

Les properes setmanes, entre els mesos de febrer i març, aquestes trobades també es faran amb entitats i agents de salut, educació, restauració, comerç, gent gran, entitats socials, cultura i indústria. Junts per Sant Vicenç de Castellet preveu que passin per aquestes sessions sectorials més de 200 persones en representació d'entitats, col·lectius o associacions.

El candidat Dani Mauriz explica que "d'aquesta manera continuem escoltant la gent, que és imprescindible per poder tenir en compte les necessitats de les persones i entitats de Sant Vicenç de Castellet" i afegeix que "aquesta voluntat d'escoltar les persones queda palesa també en la nostra campanya del porta a porta d'habitatges i el porta a porta comercial que estem fent per arribar a tothom".