L'alcalde de Navàs, Genís Rovira, anuncia que no optarà a la reelecció

El batlle de la CUP qualifica l'actual mandat de "molt complex", per la seva malaltia a l'inici, per la Covid, però "sobretot" per les desavinences amb ERC en el pacte de govern

L'alcalde de Navàs, Genís Rovira
L'alcalde de Navàs, Genís Rovira | Arxiu particular
03 de febrer del 2023
Actualitzat a les 18:59h
Genís Rovira, l'actual alcalde de Navàs per la CUP, no optarà a la reelecció a les properes eleccions municipals de maig segons ha anunciat amb una carta a les seves xarxes socials. Després de 8 anys com a regidor, els últims 2 com a batlle, explica que "arriba un moment que cal parar, respirar i ser conscient de la vida que vols".

Rovira afirma que pren la decisió després d'un actual mandat "molt complex", tant per la seva malaltia a l'inici -va patir una leucèmia-, com la Covid, però "sobretot" pel fet de "no treballar del tot a gust dins la coalició -amb ERC-", on "no hi ha hagut treball en equip" i on s'han viscut situacions que "no haurien d'haver tingut lloc" en un pacte de govern "on la confiança ha de prevaldre".

Rovira celebra tenir "la gran sort que la meva vida no depèn de la política" i de tenir clar des del principi que el seu pas per l'Ajuntament "seria efímer". Per això assegura sentir-se "realitzat" per poder tancar aquesta etapa "amb la sort" de poder-se dedicar a la seva vocació: "l'ensenyament".

Tanca la carta reivindicant "la feina feta per la CUP al poble", trencant "dinàmiques negatives" des del 2008, "primer fora de l'Ajuntament i dins des del 2011". L'encara alcalde recorda que "de 15 anys de vida, en 10 hem tingut l'alcaldia i hem guanyat dues eleccions". "Aquí no s'acaba res, no podem deixar-nos perdre la feina feta durant tot aquest temps", conclou abans d'assegurar que continuarà treballant "per fer el millor per Navàs".