Un bagenc s'enfronta a 12 anys de presó per abusos sexuals a una menor

L'acusat va contactar amb la víctima, una noia de menys de 16 anys, a través d'Instagram

El judici es portarà a terme a l'Audiència Provincial de Barcelona
El judici es portarà a terme a l'Audiència Provincial de Barcelona | Europapress
03 de febrer del 2023
Actualitzat a les 9:13h
La Fiscalia demana una pena de 10 anys de presó per a un bagenc -no ha transcendit la població concreta- acusat d'abusos sexuals a una noia menor de 16 anys i 2 anys més per proposta sexual en el judici que se celebrarà a l'Audiència Provincial de Barcelona el proper dijous 9 de febrer.

Segons l'escrit de l'acusació, els fets es remunten al mes de juny de 2019 quan l'home, major d'edat, va contactar amb la nena a través d'Instagram i van quedar a casa d'ell el 10 de juny.

Un cop a casa, l'acusat li va proposar a la menor tenir relacions sexuals, i malgrat que ella s'hi va oposar reiteradament, va acabar tenint-ne, sense penetració, degut a la seva insistència. Dos dies més tard, l'acusat va assaltar la noia a les xarxes socials per tornar a quedar, i davant de la seva negativa, va amenaçar-la de penjar vídeos i fotos d'ella a les xarxes socials.

Davant d'aquests fets, la Fiscalia acusa l'home d'un delicte d'abús sexual a menor de 16 anys, pel qual demana 10 anys de presó, i un altre delicte de proposta sexual a través d'internet, pel que li demana 2 anys més. A més a més, també demana la prohibició d'acostar-se o comunicar-se amb la víctima durant 10 i 5 anys més al compliment de la pena, i a estar en llibertat vigilada durant 8 i 5 anys més després de sortir de presó.

Pel que fa a la responsabilitat civil, la Fiscalia demana una indemnització de 15.000 euros pels danys morals patits per la víctima.