03
de febrer
del
2023
Actualitzat
a les
12:54h
Una de les cuineres més estimades de la televisió i la ràdio de casa nostra participarà, aquest dissabte 4 de febrer, de la celebració dels 100 anys de La Casa del Bacallàde Manresa, que es durà a terme a partir de les dotze del migdia a la la placeta del carrer Sant Miquel (just davant del forn de pa Montlló).
Es tracta de Remei Ribas, la popularment coneguda com l'Àvia Remei, que manté una afectuosa relació amb la família que regenta el negoci manresà des del febrer del 2016. El dia 16 d'aquell mes, juntament amb l'equip del magazín televisiu Divendres, la cuinera mataronina va traslladar-se a la capital del Bages per compartir amb Montserrat Fontanet (una de les ànimes de La Casa del Bacallà) receptes que tinguessin el bacallà com a protagonista. I és que a banda de la seva faceta com a divulgadora de la gastronomia tradicional catalana, l'Àvia Remei havia estat durant dècades al darrere del taulell de Can Reitons, una bacallaneria ubicada al cor de Mataró. Aquella experiència, juntament amb la seva passió per la cuina i la manera tan amena i particular d'expressar-se, van portar-la a participar en diversos programes tant de ràdio com de televisió, així com també a publicar mitja dotzena de receptaris, d'entre els quals en destaquen Àvia Remei, vull cuinar o L'Àvia Remei talla el bacallà.
Remei Ribas assistirà a la festa de celebració de l'emblemàtica botiga del carrer Sant Miquel i compartirà amb tots els assistents receptes, consells i curiositats sobre el producte estrella i veritable protagonista de la jornada: el bacallà.
Es tracta de Remei Ribas, la popularment coneguda com l'Àvia Remei, que manté una afectuosa relació amb la família que regenta el negoci manresà des del febrer del 2016. El dia 16 d'aquell mes, juntament amb l'equip del magazín televisiu Divendres, la cuinera mataronina va traslladar-se a la capital del Bages per compartir amb Montserrat Fontanet (una de les ànimes de La Casa del Bacallà) receptes que tinguessin el bacallà com a protagonista. I és que a banda de la seva faceta com a divulgadora de la gastronomia tradicional catalana, l'Àvia Remei havia estat durant dècades al darrere del taulell de Can Reitons, una bacallaneria ubicada al cor de Mataró. Aquella experiència, juntament amb la seva passió per la cuina i la manera tan amena i particular d'expressar-se, van portar-la a participar en diversos programes tant de ràdio com de televisió, així com també a publicar mitja dotzena de receptaris, d'entre els quals en destaquen Àvia Remei, vull cuinar o L'Àvia Remei talla el bacallà.
Remei Ribas assistirà a la festa de celebració de l'emblemàtica botiga del carrer Sant Miquel i compartirà amb tots els assistents receptes, consells i curiositats sobre el producte estrella i veritable protagonista de la jornada: el bacallà.