La Fundació del Convent de Santa Clara fa una col·lecta per portar un hospital de campanya a Ucraïna

El 14 de febrer, Sor Lucía Caram enviarà un contenidor amb generadors i ajuda humanitària a Kíiv

Sor Lucía donant una ambulància al servei hospitalari ucraïnès, en una imatge d'arxiu
Sor Lucía donant una ambulància al servei hospitalari ucraïnès, en una imatge d'arxiu | FCSC
Redacció
01 de febrer del 2023
Actualitzat a les 22:09h
El 14 de febrer sortirà de Manresa un contenidor amb destinació a Kíiv amb generadors i ajuda humanitària per les zones de conflicte d'Ucraïna.

A finals de febrer està previst que Sor Lucía Caram i el Padre Ángel de la Fundació del Convent de Santa Clara i de Mensajeros de la Paz, coincidint amb l'aniversari de l'inici de la guerra, visitin Ucraïna per lliurar el material. En aquesta visita a Ucraïna el Padre Angel celebrarà una eucaristia per les víctimes de la guerra i, juntament amb Sor Lucía, visitaran els ferits civils i militars del conflicte.

Per aquest motiu les dues entitats fan una crida a particulars i empreses per a aconseguir els recursos necessaris per comprar generadors o bé donar-los, en cas que en tinguin. 

Per altra banda, la Fundació del Convent de Santa Clara s'ha compromès a la compra d'un hospital de campanya per a les zones pròximes al conflicte. 

Per tal d'aconseguir els 2 milions d'euros que són necessaris ha posat en marxa una campanya per rebre donatius a través de Bizum al 05122 o amb transferències al compte ES43 2100 3093 0722 0031 6970, indicant en el concepte si el donatiu es per als Generadors o per a l'Hospital de Campanya.