Tres anys després, torna la Festa Major Alternativa Feminista de Navàs

Aquesta segona edició es portarà a terme aquest cap de setmana amb actes des de divendres fins a dilluns

La primera Festa Major Alternativa Feminista de Navàs es va celebrar el 2020
La primera Festa Major Alternativa Feminista de Navàs es va celebrar el 2020 | La Feixa
01 de febrer del 2023
Actualitzat a les 19:47h
Navàs celebrarà aquest cap de setmana la seva segona Festa Major Alternativa Feminista amb tot un seguit d'actes que s'allargarà des del divendres 3 de febrer fins al dilluns, 6. El programa amb els actes, horaris i localitzacions es pot consultar en aquest enllaç. La primera edició de la Festa va tenir lloc el febrer de 2020, abans de l'esclat de la pandèmia,

Divendres a la tarda vespre hi haurà sessió de Tupper Sex, sopar de pinxos i música amb PD Pussy's. L'endemà dissabte els actes començaran al matí amb ­una xerrada no mixta sobre dones i drets laborals i una altra xerrada sobre la prostitució. Al migdia es farà una assemblea oberta pel 8-M i un dinar a base de paella vegana. A la tarda hi haurà bingo musical, ja al vespre, un espectacle de foc amb les Bruixes del Nord, i a la nit, festa amb música al Pavelló Blau.

Diumenge al migdia serà l'hora de la cercavila pels carrers de Navàs i un vermut musical. La Festa Major Alternativa Feminista de Navàs finalitzarà dilluns amb la projecció del filmPersepolis.

La Festa Major Alternativa Feminista de Navàs és organitzada per La Feixa, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Navàs.