1 de 10

Sant Vicenç farà una auditoria energètica per aconseguir un estalvi en els equipaments municipals

El pressupost també inclou equipar l'Escola Sant Vicenç amb una caldera de biomassa i instal·lar plaques solars a l'escola bressol municipal El Niu

Sant Vicenç de Castellet instal·larà plaques solars a l'escola bressol municipal El Niu | DiBa
per Redacció, 1 de febrer de 2023 a les 18:11 |
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet farà una auditoria energètica per aconseguir un estalvi en matèria de consum en els equipaments municipals durant els propers mesos. El consistori ha encarregat aquest estudi en el marc del pressupost municipal d'aquest 2023 i analitzarà el consum d'un total de deu equipaments entre els quals s'inclouen la Biblioteca, el Pavelló, l'edifici de l'Ajuntament, la comissaria de la Policia Local, Tèxtil Montserrat, l'Espai Impuls, Cal Soler, l'Escola Sant Vicenç i l'escola bressol municipal El Niu.

A través d'aquesta auditoria s'estudiaran els consums de cada equipament i es plantejaran mesures per aconseguir un estalvi energètic.


Més accions


En matèria d'eficiència energètica, aquest any l'Ajuntament equiparà l'Escola Sant Vicenç amb una caldera de biomassa i instal·larà plaques solars a la teulada de l'escola bressol municipal El Niu, que se sumaran a les de Tèxtil Montserrat i la Biblioteca. Les dues accions d'estalvi energètic s'emmarquen en el capítol d'inversions del pressupost municipal d'aquest 2023. 

 

Participació