Santi Arisa recupera la fusió de sardana i rock-jazz a «Sardanova avui», diumenge al Kursaal

Serà un concert que comptarà amb el grup Lakatans, la Cobla Contemporània i la col·laboració especial d'entitats de cultura popular manresanes

Santi Arisa, al centre, actualitza la «Sardanova»
Santi Arisa, al centre, actualitza la «Sardanova» | MEES
Redacció
01 de febrer del 2023
Actualitzat a les 9:10h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest diumenge, 5 de febrer a les 6 de la tarda, Sardanova, avui, una proposta que recupera la fórmula d'èxit de la Sardanova com a punt de trobada entre la sardana i les sonoritats del rock i el jazz. Liderat per Santi Arisa, l'espectacle comptarà amb el grup Lakatans, la Cobla Contemporània i vuit entitats manresanes de cultura popular. En total, un centenar llarg de persones prendran part a l'espectacle.

Concretament, entre les entitats que intervindran a Sardanova avui hi ha un Cor d'alumnes de l'Escola de Música Esclat, els Nans de Manresa, el Grup 2.0 de l'Esbart Manresà de l'Agrupació Cultural del Bages, el grup de dansa Cor de Catalunya, l'Estudi Folk de dansa, el Casal Cultural Dansaires Manresans, l'Orfeó Manresà i el Grup Sardanista Dintre el Bosc.

La Sardanova és la fusió entre la sonoritat de la sardana i la sonoritat del rock, el pop i el funk; la fusió entre la formació instrumental de la cobla, i els teclats, el baix, la guitarra i la bateria que va néixer el 1992 de la inquietud musical del manresà Santi Arisa per la recerca de nous camps sonors en la música popular. Una festa amb la suma de diferents disciplines musicals i de cultura popular, amb una mirada oberta i integradora. 

Les entrades per veure Sardanova avui tenen un preu de 15 euros (12 euros amb Carnet Galliner, per a majors de 65 anys, menors de 30 i escoles de música) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.