Nena Daconte exhaureix les entrades per a la seva actuació al Club de la Cançó de dijous

La cantant madrilenya presentarà les seves noves cançons en un concert en acústic

Nena Daconte serà a Manresa aquest dijous
Nena Daconte serà a Manresa aquest dijous | Promocional
Redacció
31 de gener del 2023
Actualitzat a les 14:54h
El cicle del Club de la Cançó torna aquest dijous, 2 de febrer a les 7 de la tarda, al Kursaal amb el concert de Nena Daconte que ja ha exhaurit les entrades. La cantant madrilenya torna als escenaris per reivindicar el seu passat més pop rock amb cançons noves com Detrás de cada luz, Despiértame, Madrid o Tu canción

Ja sigui com a Mai Meneses, primer, o més tard com a Nena Daconte, la Mai és una de les bones amigues del Club de la Cançó. L'última vegada que va actuar dins del cicle va ser el 2017 i ara torna en un moment molt especial. 

Acaba de treure un llibre autobiogràfic, Tenía tanto que darte. Amor. música, ansiedad, sueños y locura on exposa, amb una total transparència, i fins i tot amb cruesa, tant els moments més brillants com els més dolorosos de la seva vida. Al mateix temps té previst treure un disc nou, d'aparició imminent, que podrem descobrir en directe en la seva visita al Club. Un concert acústic on no hi faltaran les seves cançons més conegudes i en el qual Mai Meneses estarà acompanyada pel guitarrista Chema Moreno.

Mai Meneses es va fer coneguda del públic a partir de la segona edició d'Operación Triunfo, però allà no va triomfar. Va triomfar després, fent duet amb Kim Fanlo i reconvertida en Nena Daconte. L'any 2006 van publicar el seu primer CD, He perdido los zapatos, i van obtenir el Premi Ondas com a artista revelació. El 2008 amb Tenia tanto que darte, una cançó del seu segon disc, van arribar al cim de les llistes d'èxits. Dos anys més tard, Mai i Kim es van separar però Nena Daconte va continuar amb la veu de Mai Meneses i amb noves cançons compostes per ella.