Una fuita en una canonada de gas a les Bases de Manresa obliga a tallar tot el carrer

Els Bombers han revisat els edificis pròxims per si calia desallotjar-los per risc de deflagració

Vehicles dels Bombers al punt de la fuita de gas
Vehicles dels Bombers al punt de la fuita de gas | Aurèlia Bernabeu
31 de gener del 2023
Actualitzat a les 12:35h
Els Bombers i la Policia Local de Manresa han tallat aquest dimarts al migdia tota l'avinguda de les Bases de Manresa, de vorera a vorera, a tocar del trencall de l'avinguda Universitària, a causa d'una fuita de gas "moderada" que s'ha donat en una canonada externa de 90 mil·límetres.

Segons testimonis dels fets, poc abans de les 11 del matí, un vehicle de les obres que fa setmanes que es porten a terme a la zona ha col·lidit amb la canonada externa mentre treballava, tot i que aquest extrem no ha pogut ser confirmat pels Bombers. Degut a la importància de la fuita, els Bombers hi han desplaçat quatre dotacions que han decidit tallar al trànsit tot l'ample del carrer mentre els tècnics de la companyia tallaven el subministrament, i es comprovava el nivell de gas a les escales dels edificis propers a la fuita.

Les mesures a les escales han resultat negatives per a risc de deflagració i s'ha procedit a la seva ventilació. Tampoc no ha calgut desallotjar cap veí de la zona. A 2/4 d'1 del migdia encara hi havia tres dotacions dels Bombers i els tècnics de la companyia subministradora.