El CFJ Mollerussa expulsa durant tota la temporada els agressors dels aficionats de la Pirinaica

La junta directiva del club del Pla d'Urgell considera els fets com a "greus" i els aplica "la màxima sanció" del protocol del club

Membres de la penya Urba's13 en una foto que es van fer tornant de Manresa
Membres de la penya Urba's13 en una foto que es van fer tornant de Manresa | Urba's13
Pere Fontanals
30 de gener del 2023
Actualitzat a les 18:12h
La junta directiva del Club Futbol Joventut Mollerussa ha acordat aquesta passada setmana vetar l'accés al seu camp de futbol als seguidors de la penya Urba's 13 que van participar en l'agressió a diversos aficionats locals al camp de futbol de la Pirinaica el diumenge, 22 de gener, després que el seu equip perdés, 2-1, contra el del barri la Mion de Manresa.

Com va avançar NacióManresa, fruit d'aquella agressió, un aficionat local va haver de rebre cinc punts de sutura a prop de l'ull i com a mínim dos aficionats i un jugador de la Pirinaica van presentar denúncia davant dels Mossos d'Esquadra pels cops rebuts.

Segons informa el diari Segre, el president del CFJ Mollerussa, Jaume Vallverdú, va reconèixer que encara no sabien quin o quins dels seguidors del seu equip havien estat implicats en l'acció perquè estaven pendents de rebre la notificació corresponent dels Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d'Esquadra han estat analitzant les imatges recollides per una càmera que hi havia al bar del camp de futbol, on es van iniciar els fets. El president de l'equip del Pla d'Urgell va considerar que els fets eren "greus" i que per això han decidit aplicar "la màxima sanció" del protocol del club.

Tot i així, segons les mateixes declaracions al diari de Ponent, Vallverdú també ha volgut responsabilitzar del cas a la directiva de la Pirinaica. "No van prendre cap mesura de seguretat i no haurien d'haver permès l'entrada al bar dels seguidors del Mollerussa una vegada finalitzat el partit i menys venent alcohol", ha valorat.