Un centenar llarg de persones es concentra a Navarcles per recordar els dos veïns atropellats

La població està "colpida" per la mort de la parella de 72 i 77 anys

Familiars de les víctimes reben el condol d'amics i familiars
Familiars de les víctimes reben el condol d'amics i familiars | Nia Escolà
Redacció
30 de gener del 2023
Actualitzat a la 13:02h
Un centenar llarg de veïns han fet un minut de silenci aquest dilluns al migdia a la plaça de l'Ajuntament de Navarcles que s'ha omplert per recordar els dos veïns, de 72 i 77 anys, atropellats mortalment al polígon industrial de la població. Tots dos eren molt coneguts al poble. L'accident va passar aquest dissabte. Abans de començar l'acte, l'alcaldessa de la població, Alba Pérez, ha expressat que el poble està "colpit" i que no tenen paraules "que puguin acompanyar a totes les persones que pateixen en aquests moments". L'autor dels fets, un jove de 20 anys, també veí de Navarcles, va ser detingut en el moment dels fets, però el jutge va decretar la seva llibertat provisional després de declarar. El jove va donar negatiu a les proves d'alcoholèmia i drogues a les que va ser sotmès. Està acusat d'homicidi imprudent.

L'Ajuntament de Navarcles i l'esplai de la població, on l'home hi feia teatre, han convocat la concentració que ha omplert de gom a gom la plaça Major. Abans de començar el minut de silenci, l'alcaldessa del municipi, Alba Pérez, ha dit que s'han volgut trobar a la plaça per "compartir el dol" d'una mort que ha "colpit" a tot el poble. "Des d'aquí volem fer arribar el nostre condol a les famílies, amigues i amics de les víctimes que ens han deixat de forma tràgica aquest cap de setmana".

L'autor dels fets, un jove de 20 anys, també veí de Navarcles, ha quedat en llibertat provisional després de declarar davant del jutge. El magistrat li ha retirat el carnet de conduir i s'haurà de presentar un cop al mes als jutjats. Està acusat d'homicidi imprudent. El noi, que va resultar amb ferides menys greus, va donar negatiu en la prova de drogues i alcoholèmia.

Els fets van passar dissabte cap a les dues del migdia al carrer Tèxtil de Navarcles, al polígon industrial de la població. Per causes que s'estan investigant, un jove de 20 anys va perdre el control del vehicle i va atropellar mortalment la parella, que estava passejant per l'indret.