Els Amics de l'Art Romànic proposen sortides a Sallent i al Tarragonès aquest febrer

Al Castell i Església de Sant Esteve i Sant Sebastià, i al Castell de Tamarit, l'aqüeducte de Tarragona i la vil·la de Centcelles, respectivament

Els AARB proposen una visita al Castell de Tamarit
Els AARB proposen una visita al Castell de Tamarit | Turisme Tarragona
Redacció
30 de gener del 2023
Actualitzat a les 12:18h
Els Amics de l'Art Romànic del Bages proposen dues sortides aquest proper mes de febrer. El dia 4 aniran fins al Castell i Església de Sant Esteve i Sant Sebastià de Sallent on s'hi farà manteniment i una visita guiada. Per al dia 11, proposen una sortida de tot el dia en autocar per visitar diversos elements patrimonials del Tarragonès.

La matinal de manteniment i visita guiada al Castell i Església de Sant Esteve i Sant Sebastià de Sallent es farà aquest proper dissabte a partir de les 8 del matí des del mateix castell. Es començarà amb un esmorzar on cadascú haurà de portar-se el tall. Al mateix punt hi haurà brasa, pa, vi i cafè.

El grup de la Trenta-Sisena de Sallent convida els visitants a col·laborar en les feines de manteniment del castell. Cal portar guants i, qui en tingui, petites eines. Un cop fetes les feines de manteniment, es farà la visita guiada al castell i l'església.

L'activitat és gratuïta, però cal apuntar-se abans del 2 de febrer al correu electrònic [email protected].

Sortida al Camp de Tarragona
El dissabte següent, 11 de febrer, l'entitat organitza una sortida de tot el dia en autocar al Tarragonès. Durant el matí es faran visites al Castell de Tamarit i a l'aqüeducte romà de Tarragona, i després de dinar en un restaurant de la zona, a la tarda es farà una visita guiada a la vil·la de Centcelles.

Les inscripcions s'han de fer a Viatges Masanés, al carrer Born, 6, de Manresa, fins al 8 de febrer. La sortida està prevista a 1/4 de 9 del matí des de tres punts diferents de Manresa.