El Manresa femení també guanya el Tordera al Congost (48-40)

A diferència del partit de dissabte al Maresme, les manresanes no han pogut imposar el seu joc fins al darrer quart

El Manresa CBF ha hagut de suar la victòria al Congost
El Manresa CBF ha hagut de suar la victòria al Congost | Pere Fontanals
29 de gener del 2023
Actualitzat a les 21:40h
El Manresa CBF ha aconseguit un dos de dos en el doble duel que ha tingut aquest cap de setmana contra el CEEB Tordera UnigironaPrimer dissabte al Maresme, 56-64, en partit de la catorzena jornada -la que tocava-, i després aquest diumenge al Congost en el partit suspès a la primera jornada per l'alineació d'una jugadora de l'equip maresmenc que no havia completat el seu procés de trànsit, que ha tornat a caure de banda de les roses, 48-40.

A diferència del duel a Tordera, a les manresanes els ha costat molt més entrar al partit d'aquest diumenge, fruit, sobretot, del desencert cara a cistella, un desencert general, però més acusat per a les locals. Així, el primer quart ha finalitzat amb un escarransit 11-10, i al segon les del Bages han continuat amb la punteria desafinada, 20-26, encara salvat per dos triples consecutius de Jana Garcia.

Tornant dels vestidors, les locals han millorat en el tir i les imprecisions s'han traslladat al bàndol torderenc. Sense lluir-se, però amb molta lluita per tallar passades i sota els taulells, dos triples de Mar Martí en el darrer minut han tornat a posar les manresanes per davant, 34-33.

El quart definitiu ha començat amb un intercanvi de cistelles que s'ha decantat cap a les jugadores del Manresa CBF gràcies, de nou, a dos triples consecutius de Jana Garcia i dues cistelles de Clàudia Gener que situaven un 46-39 en el marcador que resultaria insalvable a menys de dos minuts per acabar. Els tirs lliures del final del partit han completat el 48-40 final.

Amb els seus quatre triples amb un 67% d'encert, Jana Garcia ha estat la màxima anotadora de les manresanes, amb 12 punts. Clàudia Gener l'ha secundada amb 8 punts.

Amb la doble victòria d'aquest cap de setmana, el Manresa consolida la seva candidatura a combatre pel primer lloc de la classificació contra el Càmping Bianya Roser, amb qui s'enfrontarà la propera jornada, el dissabte a les 6 de la tarda, al Congost. Les barcelonines només han perdut un partit en tota la temporada, precisament contra el Manresa CBF al Pavelló Municipal Estació del Nord, 60-61.