Pedro Martínez valora que «no hem de treure conclusions importants del partit»

Chus Mateo creu que "l'encert que em tingut de cara a cistella ens ha permès defensar millor"

Pedro Martínez en una imatge d'arxiu
Pedro Martínez en una imatge d'arxiu | S. Castizo
29 de gener del 2023
Actualitzat a les 15:49h
Per a Pedro Martínez, entrenador del Baxi Manresa, el partit contra el Real Madrid no ha de servir "per fer valoracions massa importants". Malgrat que Martínez ha considerat que "no hem jugat massa malament", ha explicat la derrota d'una forma molt senzilla: "El Real Madrid és superior, tant físicament com per talent". Per això, el tècnic ha insistit que aquest "no és un partit per treure'n conclusions".

A banda, el partit s'ha perdut també per "la nostra mala defensa". "Els jugadors s'esforcen però les dades són clares, com una de les pitjors defenses de la lliga", ha afirmat amb resignació, i encara pitjor, "ho entrenem, però no ho podem millorar, per físic, pel altura i per capacitats".

Chus Mateo es mostra content d'haver guanyat un Baxi Manresa que "jugava millor"
El tècnic del Real Madrid, Chus Mateo, s'ha mostrat content d'haver guanyat el Baxi Manresa després de l'esforç d'entre setmana amb l'Eurolliga i posant en valor que els manresans venien "jugant millor els darrers partits".

Mateo ha explicat la diferència entre els dos equips assegurant que és "com un peix que es mossega la cua". "El nostre encert de cara a cistella ens ha permès defensar millor, perquè no han tingut possibilitat de fer el que millor fan, sortir en carrera a l'atac", ha explicat.

Arxivat a