El CE Manresa perd contra el Peña Deportiva amb tots els elements per puntuar (2-0)

Els blanc-i-vermells han jugat amb un home més gairebé mitja hora i han fallat un penal amb el 0-0

El penal de Noah ha sortit per sobre del travesser local
El penal de Noah ha sortit per sobre del travesser local | Peña Deportiva
29 de gener del 2023
Actualitzat a les 15:19h
El CE Manresa ha perdut aquest diumenge a Santa Eulària des Riu contra la SCR Peña Deportiva, 2-0, un partit en què podria haver obtingut un millor resultat, tant per oportunitats i joc, com per com s'ha desenvolupat el matx. Els homes de Ferran costa han jugat gairebé mitja hora amb un home més, i Noah ha xutat alt un penal quan el marcador era d'empat a zero.

El CE Manresa ha saltat al terreny de joc molt més enxufat que l'equip d'Eivissa. Al minut 10 Putxi rematava de cap un córner que refusava el porter i Miguel Martínez xutava alt. A mesura que passaven els minuts, el partit s'ha anat equilibrant fins al minut 37, quan l'àrbitre ha xiulat penal a favor dels manresans i ha expulsat el local Estelles. Era l'oportunitat dels blanc-i-vermells de posar-se amb avantatge, però Noah ha xutat el penal per sobre del travessar. Tot i l'errada en el penal, la primera part ha finalitzat amb un CE Manresa millor que la Peña Deportiva.

Als primers minuts de la segona part semblava que el partit continuaria la mateixa tònica. Així, al minut 50 Larrosa xutava ajustat al pal dret i el porter local treia una mà per enviar la pilota a córner. El bon joc dels manresans no ha servit de res sis minuts més tard quan Cámara ha rematat de cap a la xarxa una centrada botada des d'una falta. Els locals es posaven per davant en el marcador jugant amb deu.

La situació encara s'ha complicat més per als homes de Ferran Costa quan al minut 61 Pelegrín ha estat expulsat i els dos equips han quedat amb deu homes sobre el terreny de joc. Malgrat el contratemps, tres minuts més tard Noah ha estat a punt d'establir l'empat al marcador amb una rematada des de dins de l'area que el porter ha refusat a córner. En comptes d'això, al minut 79 Barrera establia el 2-0 i deixava el partit decidit per als locals.

Amb aquesta nova derrota i l'empat del Terrassa, el CE Manresa es manté sisè, però en solitari. La propera jornada rebrà el Formentera al Congost, el diumenge a les 12 del migdia. Després d'haver-se enfrontat als quatre primers en cinc jornades, arriba l'equip illenc, que es troba just darrere dels manresans a només un punt de diferència.