Dolorosa derrota del CN Manresa Fibracat en l'últim sospir contra el CN Mataró B (9-10)

Les manresanes van encarar l'últim quart amb un avantatge de tres gols en el marcador, però van acabar perdent

El CN Manresa Fibracat va perdre en l'últim minut
El CN Manresa Fibracat va perdre en l'últim minut | Simón Noguera
29 de gener del 2023
Actualitzat a les 11:05h
Després d'un gran partit en el qual fins a final del tercer quart el CN Manresa Fibracat va anar per davant en el marcador i en el joc, res no feia pensar que les jugadores del CN Mataró B donarien la volta al marcador i deixarien les manresanes amb un pam de nas en l'últim sospir.

El primer quart del partit va finalitzar amb empat a 1 gol, el de les locals marcat per Vadillo. El segon quart ja va ser per a les bagenques, que amb dos gols de Peirón i un de Quirante, aconseguien arribar en avantatge al descans

Quirante, amb dos gols, Solernou i González feien que els dos gols de les visitants en el tercer quart quedessin curts i situaven les manresanes amb una diferència de tres gols per encarar els darrers vuit minuts de joc.

Tot semblava ben encarrilat per les de Jordi López, però la reacció de les mataronines les va deixar sense el premi al seu treball, En mig quart empataven a 8 gols i, malgrat que Solernou anotava el 9-8 que tornava a posar a les de casa per davant, les visitants donaven de nou la volta al marcador i a falta de només 23 segons els punts volaven de la piscina Manel Estiarte i Duocastella amb el 9-10 definitiu.