El CN Manresa torna a golejar el GEiEG a l'espera del partit decisiu a Olot (16-5)

A la Garrotxa, dissabte vinent, els manresans podrien assegurar-se el primer lloc de Primera Divisió de forma virtual

El CN Manresa va camí del campionat de Primera Divisió
El CN Manresa va camí del campionat de Primera Divisió | Simón Noguera
29 de gener del 2023
Actualitzat a les 11:05h
Set dies després de la contundent victòria a la pileta de Girona, 3-21, el CN Manresa ha tornat a golejar aquest dissabte el GEiEG, 16-5, en aquesta ocasió a les piscines municipals Manel Estiarte Duocastella de la capital del Bages, a l'espera del partit de la propera jornada a la piscina del CN Olot, dissabte a 2/4 de 7 de la tarda, que pot resultar decisiu.

Els gironins només van aguantar fins l'empat a 1 per caure després de manera clara davant el millor joc dels manresans. Només en el tercer parcial van assolir un empat parcial, que va provocar que, en els darrers vuit minuts, els de casa tornessin a prémer l'accelerador i firmessin un parcial de set de tennis, 6-1.

Fins a vuit jugadors de l'equip de Torilo van aconseguir anotar en el matx contra el GEiEG.

De cara a la visita a Olot, el CN Manresa ha organitzat un autocar per a l'afició. Un empat o una victòria podrien assegurar el primer lloc de Primera Divisió de forma virtual.