29
de gener
del
2023
Actualitzat
a les
10:23h
Aquest dijous engega La Sobretaula, un programa de Canal Taronja TV i La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya que neix per promoure la cuina de proximitat, per donar a conèixer la riquesa del país i els productors locals, i per descobrir racons de Catalunya amb interès gastronòmic, cultural i històric. Cada setmana, a través de la mirada de tres personatges coneguts com periodistes, músics, escriptors, artistes o altres professionals destacats, es donarà a conèixer un poble de Catalunya.
Durant nou setmanes, es veuran els contrastos de cada comarca amb les seves tradicions i cultura a través de la història, el paisatge, la gent que hi treballa, què hi cuinen i com s'hi menja.
En cada capítol, també es posarà en relleu un restaurant d'una zona diferent de Catalunya. El conductor del programa serà el cantautor Pep Picas, que d'una forma curiosa, oberta i divertida aproparà els protagonistes de l'episodi. D'una banda, es coneixerà el xef del restaurant triat, que al seu torn presentarà els productors i comercialitzadors locals amb qui
treballa.
La Sobretaula, programa dirigit per Anna Ganzinelli, s'emetrà a Canal Taronja TV i a totes les televisions de La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya a partir d'aquest 2 de febrer, tots els dijous a 2/4 de 9 del vespre. En el primer programa, la periodista Mari Pau Huguet i el músic Lildami visiten Santa Eugènia de Berga. Han quedat per dinar en un restaurant amb més de 50 anys d'història i tres generacions als fogons que cuina amb productes quilòmetre zero.
Aprofiten el matí per conèixer una granja que elabora iogurts i formatges ecològics, i una ramaderia que cria en extensiu vedells de la raça Salers. Després de visitar el poble, s'asseuran a per degustar aquests productes de proximitat i descobrir altres històries que amaga aquesta petita localitat d'Osona.
Durant nou setmanes, es veuran els contrastos de cada comarca amb les seves tradicions i cultura a través de la història, el paisatge, la gent que hi treballa, què hi cuinen i com s'hi menja.
En cada capítol, també es posarà en relleu un restaurant d'una zona diferent de Catalunya. El conductor del programa serà el cantautor Pep Picas, que d'una forma curiosa, oberta i divertida aproparà els protagonistes de l'episodi. D'una banda, es coneixerà el xef del restaurant triat, que al seu torn presentarà els productors i comercialitzadors locals amb qui
treballa.
La Sobretaula, programa dirigit per Anna Ganzinelli, s'emetrà a Canal Taronja TV i a totes les televisions de La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya a partir d'aquest 2 de febrer, tots els dijous a 2/4 de 9 del vespre. En el primer programa, la periodista Mari Pau Huguet i el músic Lildami visiten Santa Eugènia de Berga. Han quedat per dinar en un restaurant amb més de 50 anys d'història i tres generacions als fogons que cuina amb productes quilòmetre zero.
Aprofiten el matí per conèixer una granja que elabora iogurts i formatges ecològics, i una ramaderia que cria en extensiu vedells de la raça Salers. Després de visitar el poble, s'asseuran a per degustar aquests productes de proximitat i descobrir altres històries que amaga aquesta petita localitat d'Osona.