El Manresa femení guanya el primer assalt del cap de setmana contra el Tordera (56-64)

Bagenques i maresmenques tornaran a jugar aquest diumenge al Congost el partit de la primera jornada que es va suspendre

El Manresa CBF continua sumant victòries
El Manresa CBF continua sumant victòries | Hasmukh Kerai
28 de gener del 2023
Actualitzat el 29 de gener a les 21:38h
El Manresa CBF s'ha emportat el primer duel contra el CEEB Tordera Unigirona, 56-64, dels dos que disputaran aquest cap de setmana, en un partit que ha dominat des del primer moment i que, un cop superat el primer tram, les del Maresme no s'han acostat a més de 6 punts.

El partit ha començat amb les manresanes marcant diferències, 2-12 al minut 5 i 4-17 al minut 6, per salvar una mica els mobles el Tordera abans d'acabar el primer parcial amb 8-17.

A partir d'aquí, el Manresa CBF ha sabut administrar aquesta diferència, per bé que tampoc s'han escapat en el marcador en cap moment. Al segon quart, les locals han arribat a posar-se a 3 punts, 15-18 al minut 2 del període, però les de la capital del Bages han tornat a prémer l'accelerador fins al 20-32 a falta d'un minut per al descans, que s'hi ha arribat amb 23-32.

Tornant dels vestidors, les visitants han aconseguit la màxima diferència fins al moment, 23-36 abans de completar el minut 3, que ha tornat a ser escurçada pel Tordera, 29-36 al minut 4. Cinc punts manresans i una nova embranzida de les locals les ha portat al 34-40. En aquest estira-i-arronsa, el Manresa CBF ha pogut mantenir 8 punts a falta de 10 minuts per acabar el partit (38-46).

L'últim quart ha començat molt bé per a les manresanes, que passat el minut 3 han assolit la màxima diferència, 43-57, que han reduït les locals amb dos triples seguits. L'encert, però, no ha continuat, i l'intercanvi de cistelles final ha deixat el marcador en el 56-64 definitiu.

Per part manresana Paula Baghout ha estat la màxima anotadora amb 17 punts, seguida de Maria Caro amb 9 punts. Amb aquesta victòria, el Manresa CBF referma la seva segona posició a la classificació.

Aquest diumenge a les 5 de la tarda, Manresa CBF i CEEB Tordera Unigirona tornaran a enfrontar-se per disputar el partit suspès la primera jornada per l'alineació d'una jugadora de l'equip maresmenc que no havia completat el seu procés de trànsit.