Un nefast últim quart condemna el CB Navàs Viscola contra el filial del Barça (67-78)

Els bagencs arriben als deu minuts definitius onze punts per sobre, però acaben perdent

El CB Navàs ha perdut un partit que tenia controlat
El CB Navàs ha perdut un partit que tenia controlat | Anna Riera / CB Navàs
28 de gener del 2023
Actualitzat el 29 de gener a les 20:37h
Un parcial de 8-30 en l'últim quart ha fet perdre al CB Navàs Viscola tot el bon treball que ha portat a terme en els primers 30 minuts de partit i l'ha condemnat a la derrota contra el filial del Barça, aquest dissabte al Pavelló Municipal d'Esports navassenc.

Els del Bages han dominat el marcador els tres primers quarts, sense aconseguir mai una diferència definitiva, però essent constants en el joc i en l'avantatge. Així, els dos primers quarts s'han tancat amb el mateix parcial, 21-16, de manera que s'ha arribat al descans deu per sobre, 42-32.

El tercer quart no ha estat tant lluit per als locals, però tot i així, han aguantat el tempteig, i encara l'han tancat amb més avantatge, 59-48. Quan el partit semblava més encarat per als navassencs ha arribat el desastre. En els primers 6 minuts i mig de l'últim quart, els locals només han aconseguit anotar quatre punts en dues cistelles, mentre que els culers en feien quinze per empatar el partit a 63. La dinàmica ha continuat a partir d'aquí, i Navàs i Barça han repetit parcial 4-15 en aquests darrers últims minuts per deixar el 67-78 definitiu en el marcador.

Pel CB Navàs Viscola, Ibáñez ha estat el jugador més destacat amb 20 punts i 7 rebots, seguit per Santos amb 14 punts i 6 rebots. Amb aquesta derrota el Navàs queda en sisena posició. La propera jornada jugarà dissabte a partir de 3/4 de 6 de la tarda a Granollers.