Valuós empat de la Pirinaica al camp del Sabadell B (2-2)

Els de la Mion tanquen la primera volta mantenint el bon to iniciat aquest 2023

La Pirinaica ha completat un bon partit a Sabadell
La Pirinaica ha completat un bon partit a Sabadell | CE Sabadell
28 de gener del 2023
Actualitzat a les 20:22h
El FC Pirinaica ha aconseguit aquesta tarda de dissabte un valuós empat, 2-2, al camp del Sabadell B, un equip que amb aquest resultat encadena sis jornades consecutives sense perdre i que es troba en setena posició, a 7 punts dels de la Mion. L'equip manresà manté el bon nivell de joc i resultats iniciat aquest 2023.

El repartiment de punts ha estat just vistos els 90 minuts de joc. Al minut 33 s'avançaven els locals amb un gol de José Enrique Carrasco. Els manresans aconseguien l'empat amb un gol psicològic gairebé a l'hora del descans. Al minut 44, Bellido rematava de cap al fons de la porteria una centrada de Garrido.

La segona part començava bé per als homes de Gallego. Al minut 60, una bona acció de Pipe acabava amb un refús que Ferran rematava a la xarxa per posar per davant la Pirinaica. L'equilibri en el joc, però, s'acabaria reflectint en el marcador al minut 79, amb un gol de Miquel Ustrell que deixava el 2-2 definitiu en el marcador.

La propera jornada, primera de la segona volta, la Pirinaica visitarà diumenge el Martinenc en un partit que tornarà a l'horari de les 12 del migdia.