Un home i una dona moren atropellats per un cotxe a Navarcles

Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor del turisme com a presumpte autor de dos homicidis imprudents, tot i que ha donat negatiu d'alcohol i drogues

Imatge del lloc de l’atropellament
Imatge del lloc de l’atropellament | Cedida
28 de gener del 2023
Actualitzat el 30 de gener a la 13:01h
Dues persones, un home i una dona que eren parella, han mort aquest dissabte després de ser envestides per un cotxe al polígon de Navarcles. Ella tenia 77 anys i residia a Navarcles, i ell 72, i era veí de Manresa, tot i que feia estades freqüents a Navarcles. En el moment del tràgic succés, anaven junts pel carrer.

Els fets han passat a 2/4 de 2 del migdia d'aquest dissabte al carrer del Tèxtil, a la zona de la benzinera del polígon industrial del municipi, quan el conductor, un home de 20 anys, també veí de Navarcles, ha perdut el control del turisme i ha atropellat mortalment els dos vianants.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre unitats i un comandament del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i també quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació, i efectius de la Guàrdia Urbana de Navarcles.

El conductor del turisme ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa, on ha estat detingut com a presumpte autor de dos homicidis imprudents, tot i que ha donat negatiu en els controls d'alcohol i drogues als que ha estat sotmès.