Detenen un noi de 18 anys per clavar-li diverses ganivetades a un altre a Manresa

Els fets han passat aquest divendres a la tarda a la plaça Milcentenari durant una baralla entre quatre joves

Escales d'accés a la plaça Milcentenari des de la plaça Europa
Escales d'accés a la plaça Milcentenari des de la plaça Europa | Pere Fontanals
28 de gener del 2023
Actualitzat a les 11:14h
Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres un manresà de 18 anys acusat d'un delicte de lesions per clavar-li diverses ganivetades a la cama a un altre noi de 20 anys durant una baralla que mantenien al Centre Històric de Manresa quatre joves per la propietat d'un xandall.

Els fets han passat aquest divendres sobre les 4 de la tarda a la plaça Milcentenari de Manresa. Segons els Mossos d'Esquadra, els va arribar l'avís d'una baralla en aquesta plaça del Centre Històric, que enfrontava tres joves contra un. En el transcurs de l'enfrontament, un dels nois del grup va treure una navalla i va agredir diverses vegades l'altre noi a la cama.

Els Mossos d'Esquadra es van desplaçar directament a la plaça Valldaura on, segons els anaven explicant, els agressors havien fugit i allà els van localitzar, però encara no havien trobat a la víctima, de manera que no coneixien la gravetat dels fets. Més tard, els agents van trobar la víctima amb la cama ensangonada per diverses ferides a les escales d'accés a mateixa plaça Milcentenari des de la plaça Europa i va ser traslladada a l'hospital Sant Joan de Déu, on va requerir diversos punts de sutura.

Davant la gravetat de l'agressió, els agents van detenir el presumpte responsable de l'agressió per arma blanca i va ser traslladat a comissaria des d'on aquest dissabte al matí ha de passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia.