Primàries, una altra formació que es vol presentar a les eleccions a Manresa, en coalició o en solitari

Assegura que ha rebut dues ofertes electorals i que si no es concreten podria concórrer en solitari

Candidats de la llista electoral de 2019 de Primàries Manresa
Candidats de la llista electoral de 2019 de Primàries Manresa | Primàries
Redacció
28 de gener del 2023
Actualitzat a les 8:27h
Primàries Manresa, que es va presentar a les eleccions municipals de 2019 i va obtenir 792 vots sense aconseguir representació al ple de l'Ajuntament, assegura que ha rebut "dues ofertes d'acord electoral de dues formacions polítiques que van en la línia de crear un projecte aglutinador i guanyador" de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Per aquest motiu, la formació ha realitzat una consulta entre els seus simpatitzants i membres sobre si el partit havia de presentar-se als comicis i quina fórmula havia de prioritzar. D'aquesta consulta, segons asseguren, el 52,8% dels seguidors i el 72,8% dels seus membres han decidit apostar per la via de la coalició electoral, "sempre i quan es respecti l'autonomia i funcionament democràtic de la formació i bona part del seu ideari i programa electoral".

Així mateix assenyala que si no s'arriba a un acord electoral amb d'altres forces polítiques properes, no tanca la porta "a presentar-se sola".

Primàries Manresa reivindica que malgrat que en les darreres eleccions municipals no va obtenir representació municipal, ha continuat treballant per tal d'"influir des de fora de la institució".