El CE Manresa completarà diumenge la seva marató d'ossos al camp de Peña Deportiva

En les últimes cinc jornades, els blanc-i-vermells s'hauran enfrontat als quatre equips que tenen per davant a la classificació

El CE Manresa jugarà diumenge a Eivissa
El CE Manresa jugarà diumenge a Eivissa | Hasmukh Kerai
27 de gener del 2023
Actualitzat el 28 de gener a les 19:17h
Després d'enfrontar-se a Espanyol B, Teruel i València-Mestalla en les darreres quatre jornades, el CE Manresa completarà aquest diumenge a les 12 del migdia la seva particular marató d'ossos jugant contra la SCR Peña Deportiva a Eivissa per completar el cicle que l'ha portat a enfrontar-se amb els quatre equips que té al davant en només cinc jornades. Per ara, pel que fa resultats, aquesta travessa particular només li ha reportat un punt, el que va aconseguir in extremis al Congost contra l'Espanyol B.

El CE Manresa viatja a les Balears sense Pau Darbra, sancionat després de veure la vermella per doble amonestació contra el filial del València diumenge passat, i manté les baixes per lesió de Marc Martínez i Javi López per lesió. Davant, els de Ferran Costa es trobaran un equip ferm, segon golejador del grup, i ben posicionat, tercer que menys gols encaixa. Tot i així, en els darrers sis partits no ha marcat en cap d'ells més d'una diana.

Els manresans arribaran a Sant Eulària del Riu amb només una victòria i un empat en les darreres sis jornades, tot i que ha tingut enfrontaments amb els principals equips de la categoria.

En tota la seva història, el CE Manresa no ha jugat mai al camp de la Peña Deportiva. L'únic enfrontament entre tots dos equips va ser al Congost en el partit de primera volta que va acabar 1-1.