1 de 10
Beisbol

Set jugadors de la base dels Manresa Dracs són preseleccionats per als Campionats d’Espanya

Els escollits participaran en els entrenaments i partits previs a la competició estatal per seleccions

Sis dels set jugadors dels Dracs presseleccionats per al Campionat d'Espanya | Dracs
per Redacció, 27 de gener de 2023 a les 21:00 |
Set jugadors dels equips base de BC Manresa Dracs han estat preseleccionats per la Federació Catalana de Beisbol per participar en els entrenaments i partits previs als Campionats d'Espanya de Beisbol, en les categories de la Little League i la Junior League. Encara que la presència de jugadors del conjunt manresà és habitual en la preselecció, aquesta és la primera vegada que l'equip tindrà tants representants en aquesta fase que s'inicia aquest cap de setmana.

L'equip del Congost comptarà amb tres aspirants a participar en la Little League. Són Guillem Casalins, Pau Viñals i Eric Castella. Els entrentaments començaran aquest divendres a Viladecans i s'allargaran durant tot el mes de febrer. Aleshores, la federació escollirà els representants que defensaran Catalunya en el campionat estatal per seleccions.


Pel que fa a la Junior League, els Dracs Manresa compten amb quatre representants al combinat Catalunya Red U15. Es tracta d'Arnau Pous, Aleix Correa, Pol Pinyol i Pau Garcia. El diumenge 29 de gener 2/4 d'1 del migdia aquest equip s'enfrontarà al Barrucadas Montpellier a Viladecans i el 18 de febrer a 1/4 de 12 jugaran contra el Pole Montpellier a Sant Boi de Llobregat. En aquesta categoria l'altre combinant de preseleccionats catalans és el Catalunya Black U15, que també s'enfrontarà als conjunts de la Catalunya Nord.

D'entre el 38 jugadors preseleccionats dels dos combinats catalans s'escolliran els que finalment prendran part en campionat estatal representant la Federació Catalana.

 

Participació