1 de 10
Gent gran

L'Ajuntament i el CAP de Súria posen en marxa la primera edició de l'Escola de Salut

Amb la programació de nombroses activitats per a persones a partir de 60 anys

Cap Goretti Badia | GSV
per Redacció, 27 de gener de 2023 a les 18:29 |
L'Ajuntament de Súria i el CAP Goretti Badia posaran en marxa a partir del proper dijous 2 de febrer la primera edició de l'Escola de Salut, amb nombroses activitats adreçades a persones a partir de 60 anys. El programa inclou xerrades, tallers, caminades i altres activitats que es faran fins a començaments de juliol.

En total, aquesta primera edició de l'Escola de Salut oferirà catorze xerrades, cinc caminades per racons del municipi, dues caminades fora vila amb transport inclòs i una sessió gratuïta d'aquagym. Es tracta del programa d'activitats de salut més ampli que s'ha desenvolupat a la vila en molts anys.


L'organització de l'Escola de Salut és a càrrec de l'Ajuntament, a través de les àrees municipals de Sanitat i Esports, i l'Institut Català de la Salut (ICS) de la Catalunya Central, amb la participació del Consell Municipal de la Gent Gran, Centre Excursionista, Escola Municipal de Música, Associació de Gent Gran, Pou4 SAS, Fundació La Caixa i Diputació de Barcelona.

En la presentació del programa d'activitats, les regidores de Sanitat, Olga Tena, i d'Esports, Montserrat Albacete, i l'equip d'atenció primària del CAP Goretti Badia han explicat que l'objectiu de l'Escola de Salut és "treballar els diferents aspectes de la vida quotidiana que envolten la salut de les persones".


La primera activitat de l'Escola de Salut serà una xerrada sobre salut mental, que tindrà lloc el proper dijous 2 de febrer a 2/4 d'11 del matí a L'Esplai. El tema serà desenvolupat pel responsable de benestar emocional comunitari del CAP.

L'endemà, divendres 3 de febrer, es farà una caminada de 5 quilòmetres a la Font del Paraigua, a càrrec del Centre Excursionista. La sortida tindrà lloc a les 9.00 h des de la plaça de la Serradora.

Les xerrades de l'Escola de Salut es faran a L'Esplai, amb la participació de professionals del CAP. Altres activitats seran a càrrec de l'Escola Municipal de Súria i del Centre Excursionista.

 

Participació