L'Ajuntament de Castellbell inicia la licitació de les obres d'urbanització de la Vall de Montserrat

El consistori pressuposta l'actuació en 9,4 milions d'euros amb una previsió d'execució de cinc anys

Castellbell engega la urbanització de l'entorn de la Vall de Montserrat
Castellbell engega la urbanització de l'entorn de la Vall de Montserrat | GSV
Redacció
27 de gener del 2023
Actualitzat a les 16:14h
Castellbell i el Vilar inicia els tràmits per licitar les obres que permetin urbanitzar la Vall de Montserrat. El consistori accelera una reivindicació històrica dels veïns d'aquesta zona que demanen des de fa anys la urbanització integral de tot l'entorn. Amb l'anunci d'informació prèvia del projecte d'urbanització, el consistori fa els primers passos per accelerar un projecte d'obres que preveu actuar als sectors de Mas Astarrós, Gall Pigat i El Prat.

Quotes urbanístiques
El consistori ha pressupostat l'actuació en 9,4 milions d'euros a executar en un termini de cinc any amb el finançament dels veïns que assumiran el cost del projecte a través de les quotes urbanístiques. La urbanització serà completa i preveu els treballs d'enginyeria i construcció, clavegueram, sanejament, construcció de canonades, línies de comunicació i línies de conducció elèctrica, distribució d'aigua, demolició d'immobles i moviment de terres i neteja dels terrenys, entre d'altres.

L'anunci d'informació prèvia es publicarà al Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE) i al perfil del contractant de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar.