Sor Lucía aconsegueix aturar el desnonament d'una família amb un fill amb paràlisi cerebral

Solvia, la immobiliària de BancSabadell i propietària de l'habitatge, ha entrat al jutjat la demanda per aturar el llançament

Sor Lucía Caram
Sor Lucía Caram | Josep M. Montaner
27 de gener del 2023
Actualitzat a les 10:08h
Sor Lucía Caram ha explicat a través del seu perfil d'Instagram que el departament de mediació política i social de Solvia, la immobiliària de BancSabadell, ha entrat al jutjat la demanda per aturar el desnonament d'una família amb dos fills de 2 i 6 anys, aquest últim amb paràlisi cerebral, que havia d'executar-se el proper dimarts 31 de gener.

Fa dues setmanes, la mateixa monja manresana feia una crida a través de les xarxes socials per buscar un pis on allotjar aquesta família que es trobava pendent de l'execució d'aquesta sentència. La família, els infants de la qual són usuaris del programa Invulnerables de la Fundació del Convent de Santa Clara, podrà quedar-se en l'habitatge on han viscut els darrers temps, després que Caram hagi mobilitzat la pròpia fundació i l'Ajuntament de Manresa per aturar el llançament.

En el seu vídeo a Instagram, Sor Lucía Caram agraeix el tacte del departament de mediació de Solvia, i el suport dels agents del programa Invulnerables i de l'Ajuntament de la ciutat.