El PP es presentarà a les eleccions de Manresa amb Josep Lluís Javaloyes d'alcaldable

Ha estat regidor a Sant Joan de Vilatorrada entre 2011 i 2019, i és germà del Xavier, que durant 20 anys va ser regidor popular a la ciutat

Josep Lluís Javaloyes es presentarà pel PP a Manresa
Josep Lluís Javaloyes es presentarà pel PP a Manresa | PP
25 de gener del 2023
Actualitzat a les 21:57h
El PP s'ha marcat un cop d'efecte de cara a les eleccions municipals de maig a Manresa amb la presentació com a cap de llista de Josep Lluís Javaloyes, que ja va ser regidor dels populars a Sant Joan de Vilatorrada, i que és germà de Xavier Javaloyes, el popular que ha ocupat la cadira de regidor a Manresa durant més anys després del franquisme, concretament vint, de 1995 a 2015.

Des d'aquell últim mandat de Xavier Javaloyes, el PP ja no ha tornat a tenir representant al ple municipal de Manresa. En les dues últimes comtesses electorals a les que es va presentar no va obtenir els vots suficients per entrar a l'Ajuntament.

Ara, el partit espanyolista ho tornarà a intentar amb Josep Lluís Javaloyes, que ha estat regidor a Sant Joan de Vilatorrada durant vuit anys, del 2011 al 2019, i que també es va presentar a les eleccions de 2019, però no va obtenir representació.

Josep Lluís Javaloyes té 62 anys i és resident a Sant Joan de Vilatorrada. De formació és Criminòleg i té un màster de ciberdelinqüència. Laboralment ha treballat en el sector privat, tant per compte propi com per a tercers. És afiliat al PP des de 1983. Actualment, n'és el president de la Junta Local de Manresa i coordinador del partit al Bages i al Moianès.