​El Programa d'Oficines Acelera Pyme Rural obrirà una subseu a Moià

La seva presentació tindrà lloc al Consorci del Moianès aquest dijous a la tarda

Imatge d'arxiu d'una jornada al Consorci del Moianès
Imatge d'arxiu d'una jornada al Consorci del Moianès | CMoianès
Redacció
25 de gener del 2023
Actualitzat a les 18:07h
El Programa d'Oficines Acelera Pyme Rural obrirà una subseu a Moià. Aquest dijous es donarà a conèixer a la seu del Consorci del Moianès, a Moià, el funcionament d'aquest programa impulsat per Pimec i la Diputació de Barcelona amb el suport de Red.es, amb l'objectiu d'apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors ubicats en entorns rurals.

Aquest programa, sense cost per a les empreses, s'executa a través de diferents actuacions com consultories amb especialistes, seminaris, jornades i eines per al diagnòstic digital, entre altres. És un programa d'ajuts 100% subvencionat.

La jornada de dijous es dirigirà a persones autònomes i empreses del Moianès, així com a altres entitats locals públiques i privades que puguin prescriure l'Oficina Acelera Pyme al teixit empresarial del Moianès

Durant la sessió es donarà a conèixer al teixit empresarial de la comarca la posada en marxa de l'Oficina Acelera Pyme Rural de la demarcació de Barcelona, i en particular de la seva subseu a Moià.

També s'explicarà als autònoms i als empresaris del Moianès els serveis i activitats que oferirà aquesta OAP, en què consistiran i com accedir-hi. Finalment, s'explicarà a les empreses digitalitzadores del Moianès què els pot aportar l'OAP.

La jornada començarà a les 7 de la tarda i s'allargarà fins a 1/4 de 9 del vespre. Cal inscripció prèvia.
Arxivat a